Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στην έκθεση ZOOTECHNIA 2013

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σας προσκαλεί στην έκθεση ZOOTECHNIA 2013, στο περίπτερο 2 (stand 18), από τις 7 ως τις 10 Φεβρουαρίου.

O ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, στο πλαίσιο της προστασίας και διαχείρισης της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, προσπαθεί να στηρίξει το έργο των αγροτών και κτηνοτρόφων, με το πρόγραμμα αναπαραγωγής του Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου. Ο Ελληνικός Ποιμενικός, αποτελεί άριστο φύλακα κοπαδιών, και μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά ένα κοπάδι από επισκέψεις άγριων ζώων. Αποτελεί φυλή ‘υπό εξαφάνιση’ καθώς πολύ λίγα καθαρόαιμα άτομα Ελληνικού Ποιμενικού έχουν παραμείνει σήμερα στην ελληνική ύπαιθρο. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μέχρι σήμερα έχει παραχωρήσει δωρεάν σε κτηνοτρόφους περισσότερα από 500 κουτάβια Ελληνικού Ποιμενικού.

Στο στο περίπτερο 2  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπορεί κάποιος να γνωρίσει την πανάρχαια φυλή του Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου. Επίσης, μπορεί να πάρει συμβουλές για την εκπαίδευση, τη διατροφή και την υγεία του αλλά και να δηλώσει συμμετοχή για το πρόγραμμα Αναπαραγωγής του Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ φιλοξενεί στη ZOOTECHNIA η ROYAL CANIN.

H ROYAL CANIN υποστηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Αναπαραγωγής και επαναδιάδοσης του Ελληνικού Ποιμενικού Σκύλου που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και παρέχει την τροφή όλων των γεννητόρων και των κουταβιών για το τρέχον έτος.

This entry was posted in Ελληνικός Ποιμενικός and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s