Ονειρούπολη Δράμας και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για 3η χρονιά

Άλλη μια Ονειρούπολη στην Πόλη της Δράμας τελείωσε, όπου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ήταν εκεί για 30 ημέρες σε ένα από τα μεγαλύτερα σπιτάκια της ονειρεμένης πόλης.

Στο σπίτι της αρκούδας:

21 εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ υποδέχτηκαν όλες τις γιορτές 22.000 επισκέπτες,  που ενημερώθηκαν για τις δράσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και το πιο απειλούμενο θηλαστικό της Ευρώπης,  την αρκούδα και υλοποίησαν δημιουργικές κατασκευές.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

7.000 μικρά παιδιά ψήφισαν την αγαπημένη τους αρκούδα μεταξύ των 13 πρώην αιχμάλωτων αρκούδων που φιλοξενεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο.

Τα περισσότερα παιδιά προτίμησαν την Τασούλα, λόγω της συγκινητικής ιστορίας της καθώς σε ηλικία 2 μηνών εγκαταλείφτηκε στο δάσος και δεν μπορούσε να επιβιώσει.  Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ τη μετέφεραν στο Καταφύγιο. Την Τασούλα θα υιοθετήσει για 3η χρονιά η Ονειρούπολη Δράμας.

1500 συμπολίτες μας είπαν όχι στα Τσίρκο με ζώα συμμετέχοντας στην μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, αλλά και πολλοί άλλοι αγόρασαν αναμνηστικά είδη για να στηρίξουν τις δράσεις μας για την άγρια ζωή και το φυσικό περιβάλλον.

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια είχαμε βοηθούς τους 9 μικρούς εθελοντές της Ονειρούπολης, οι οποίοι ως εκκολαπτόμενοι εθελοντές ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ανέλαβαν δράση. Στη φωτογραφία η Αγγελική Τερζή ενημερώνει μικρότερα παιδιά για την καφέ αρκούδα.

Σας ευχαριστούμε όλους και του χρόνου!!!

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s