Η Danone στο πλευρό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την ανατροφή της μικρής Ζωής

zoe 199

Το δύσκολο εγχείρημα της ανατροφής, περίθαλψης και επανένταξης στη φύση της μικρής Ζωής υποστηρίζει η Danone. Πριν από λίγες ημέρες παρέδωσε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ το πρώτο σετ γαλακτοκομικών προϊόντων που θα χρειαστεί το ορφανό αρκουδάκι μέχρι να επιστρέψει ελεύθερο στη φύση. Η πρώτη αποστολή αποτελεί μέρος μόνο της συνολικής χορηγίας της Danone προς τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το πρόγραμμα περίθαλψης της μικρής Ζωής.
«Η Danone, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμπαρίσταται και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» όπως τονίζει ο Χάρης Φεύγας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., επισημαίνοντας πως «είναι χαρά μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες ένταξης της μικρής Ζωής στο φυσικό της περιβάλλον, όπως και στη περίπτωση του μικρού Τζον και του Νικήτα, που είχαν δυσανεξία στις υπόλοιπες τροφές, με Activia».
Να σημειωθεί πως η εταιρία προσέφερε και στο παρελθόν προϊόντα για τη διατροφική υποστήριξη των δύο μικρών ορφανών αρκούδων που ανέλαβε να περιθάλψει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, τον μικρό Τζον και το Νικήτα.

This entry was posted in Αρκούδα, Ζωή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s