Έτοιμη για το επόμενο βήμα η Ζωή

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο και πιο σημαντικό στάδιο για την επανένταξη στη φύση της μικρής Ζωής. Σε λίγες ημέρες η ορφανή αρκούδα πρόκειται να μεταφερθεί σε μεγάλο περιφραγμένο χώρο δάσους όπου πλέον θα ζει χωρίς την παραμικρή επαφή με τους φροντιστές της.

Ήδη ο χώρος που θα τη φιλοξενήσει είναι έτοιμος, ενώ έτοιμη είναι και η ίδια η Ζωή για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Έχει ξεκινήσει να τρώει εποχιακά φρούτα (κεράσια, μούρα, κλπ) και καρπούς, κλαδιά και φύλλα, ραδίκια, σε συνδυασμό βέβαια με τα γεύματα γάλακτος. Εδώ και μερικές εβδομάδες οι φροντιστές κρύβουν την τροφή σε διάφορα σημεία μέσα στην περίφραξή της, έτσι ώστε να μάθει να την αναζητάει με την όσφρηση.

Η Ζωή δείχνει μεγάλη προτίμηση στα ραδίκια και τα μήλα. Είναι πάρα πολύ ζωηρή, παίζει συνέχεια με το νερό της πισίνας της και με το λούτρινο αρκουδάκι της. Έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον ζυγίζει περισσότερο από δέκα κιλά. Η μετακόμισή της θα γίνει το επόμενο δεκαήμερο οπότε και θα ξεκινήσει η πραγματική επιχείρηση επανένταξής της.

This entry was posted in Αρκούδα, Ζωή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s