Παρουσίαση του προγράμματος «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας» στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Ο Λάζαρος Γεωργιάδης, Διευθυντής Προγραμμάτων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, παρουσιάζει τις δράσεις του προγράμματος στους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Ο Λάζαρος Γεωργιάδης, Διευθυντής Προγραμμάτων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, παρουσιάζει τις δράσεις του προγράμματος στους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Εκδήλωση γνωριμίας και παρουσίασης των δράσεων του προγράμματος «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο υλοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, υλοποίησε το 2ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Η αυλή του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού είναι μία από τις 20 αυλές σχολείων και ιδρυμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΒΙΟτόπου. Στο πλαίσιο του προγράμματος μέσα στο 2014 θα δημιουργηθεί από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ένας βοτανικός κήπος με δέντρα που αντέχουν την Φωτιά, και που συναντάει κανείς στα μεσογειακά οικοσυστήματα.

Στην εκδήλωση μετά τον χαιρετισμό της Διευθύντριας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού κ. Χρυσούλας Αθανασίου, παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος και ακολούθησε συζήτηση με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών για τον προγραμματισμό των δράσεων του προγράμματος με άμεση την έναρξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γεώργιος Γιαννούδης και το 1ο Πειραματικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που συμμετέχει επίσης στο ΒΙΟτοπο.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες και τους φορείς που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του προγράμματος του ΒΙΟτόπου στο Κορδελιό και ειδικότερα το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού για την διάθεση της αίθουσας και την γενικότερη ένθερμη υποστήριξη.

This entry was posted in ΒΙΟτοπος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s