Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Πανηγύρι της Φύσης

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργάνωσε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το «Πανηγύρι της Φύσης», μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά το περιβάλλον. Εικοσιτέσσερις περιβαλλοντολογικές και φιλοζωικές ΜΚΟ έδωσαν το παρόν μεταξύ των οποίων ήταν και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Το Πανηγύρι της φύσης ήταν μια όαση για τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που συμμετείχαν, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, που λόγω της οικονομικής κρίσης λίγοι εστιάζουν πλέον στις ανάγκες του περιβάλλοντος. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις του στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και τη μεγάλη χαρά να σβήσουμε τα 20 κεράκια στην τούρτα που μας ετοίμασαν τα μέλη του ΣΑΣΜ. Εξαιρετικά συγκινητική στιγμή με όλους τους παρισταμένους να μας τραγουδούν Happy Birthday ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Τα περιβαλλοντικά εργαστήρια που έκαναν εθελοντές μας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των μικρών φίλων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που ζωγράφισαν τα αρκουδάκια, έκαναν face painting στα προσωπάκια τους και έπαιξαν με το puzzle της αρκούδας.

Ευχόμαστε αυτή η πολύ όμορφη προσπάθεια να επαναληφθεί και του χρόνου.

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s