Ανακαλύψτε το Νυμφαίο πάνω σε ένα ποδήλατο

Άγρια ζωή σημαίνει δράση γι’ αυτό ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αναλαμβάνει… ποδηλατοδράση! Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε στο Νυμφαίο την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ποδηλατοδράσεις» μαζί με ποδηλατικούς συλλόγους από τη Δυτική Μακεδονία.

Εάν θέλετε κι εσείς να ανακαλύψετε τις ομορφιές της φύσης οδηγώντας ένα ποδήλατο το Νυμφαίο είναι ο κατάλληλος προορισμός σας γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι δράσεις ξεκινούν από το απόγευμα του Σαββάτου. Στη Νίκειο Σχολή του Νυμφαίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο Ενημέρωσης για την Καφέ Αρκούδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα διεξαχθεί σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου.

Οι ποδηλατοδράσεις θα κορυφωθούν με μία μεγάλη ποδηλατοβόλτα 7 περίπου χιλιομέτρων που θα κάνει το γύρο του Νυμφαίου. Σ’ αυτή θα πάρουν μέρος ποδηλατικά κινήματα και σύλλογοι από τη Φλώρινα, την Καστοριά, την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιφέρεια. Η ποδηλατοβόλτα είναι ανοιχτή με ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους ποδηλάτες. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί απο τη Νίκειο Σχολή στις 11:00.

Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Βάσω Λαζοπούλου θα τους μαθαίνει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του ποδηλάτου, ενώ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αναλαμβάνει να τα ψυχαγωγήσει με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Όταν ολοκληρωθεί η ποδηλατοβόλτα και τερματίσουν όλοι οι ποδηλάτες, θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί με κλήρωση ποδηλατικών δώρων.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s