Ευχαριστούμε πολύ Λυκόπουλα!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σε μια μεγάλη και συγκινητική γιορτή γεμάτη από τα ουρλιαχτά λύκων και των λυκόπουλων, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της συνεργασίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παρεξηγημένο κυνηγό των ελληνικών δασών, τον λύκο. Με βιωματικά παιχνίδια και δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης αναδείχθηκε τόσο η ιδιαιτερότητα του λύκου ως άγριο ζώο όσο και οι απειλές που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα λυκόπουλα βομβάρδισαν κυριολεκτικά του εκπροσώπους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με ερωτήσεις για τον λύκο, δηλώνοντας έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τον άγριο κυνηγό. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Κωνσταντίνος Μπάζας παρέδωσε στη Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ Βάσω Πετρίδου την επιταγή με τα χρήματα που συγκέντρωσαν τα λυκόπουλα για να στηρίξουν τους λύκους.

Τα λυκόπουλα και οι ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ έκλεισαν την γιορτή με ένα τραγούδι και ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού τους καθώς θα συνεχίσουν να δρουν, να αντιδρούν, να προσπαθούν και να στηρίζουν από κοινού τα άγρια ζώα και το σπίτι τους, το δάσος!

This entry was posted in Εκδηλώσεις, Λύκος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε