Μετρούν αντίστροφα για την επανένταξη στη φύση!

Τις τελευταίες τους ημέρες στον κτηνιατρικό Σταθμό Περίθαλψης Άγριων Ζώων  περνούν ο Μικρός Τζoν με το Νικήτα. Τα δύο αρκουδάκια που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουν παχύνει και είναι πλέον έτοιμα να απελευθερωθούν! Η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα κάνει αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου την τελική επιθεώρηση και θα οριστικοποιήσει την ακριβή ημερομηνία που θα αφεθούν ελεύθερες οι δύο αρκούδες.

H απελευθέρωση θα γίνει τις ημέρες των γιορτών. Ο Νικήτας και ο Μικρός Τζον εδώ και καιρό τρέφονται καθημερινά με τη διπλάσια ποσότητα φαγητού ώστε να αποθηκεύσουν λίπος που τους είναι απαραίτητο για την περίοδο του χειμέριου ύπνου. Σε μία προσπάθεια η επανένταξή τους στη φύση να είναι το δυνατόν ομαλότερη, τρέφονται με τροφές που θα βρίσκουν στο δάσος.

This entry was posted in John και Νικήτας. Bookmark the permalink.

2 Responses to Μετρούν αντίστροφα για την επανένταξη στη φύση!

  1. Ο/Η joanna λέει:

    Δηλαδη δεν γινεται να «γινουμε κηδεμονες» τους πλεον??

    • Ο/Η arcturos λέει:

      Φυσικά και μπορείτε! Δείτε εδώ πως. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Τσιτινίδου που είναι υπεύθυνη για τις υιοθεσίες είτε με email στο mtsitinidou@arcturos.gr είτε στο τηλέφωνο 2310 555920. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s