Ο John και ο Νικήτας ενθουσιάστηκαν με το νέο τους περιβάλλον

O John και ο Νικήτας τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν στα δέντρα στο νέο τους περιβάλλον

Ο John και ο Νικήτας, μεταφέρθηκαν αισίως στον καινούριο χώρο φιλοξενίας τους, πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια περιφραγμένη έκταση δάσους, περίπου 10 στρεμμάτων, όπου τα αρκουδάκια θα περάσουν τους υπόλοιπους μήνες, μέχρι και την ενηλικίωσή τους.

Η μεταφορά τους στον νέο χώρο, έγινε ομαλά, και ενώ ο μικρός John είναι αυτός που γενικά καθοδηγεί τον μικρότερο Νικήτα, και δείχνει περισσότερο θαρραλέος και τολμηρός, αυτή τη φορά, ο Νικήτας ήταν αυτός που έκανε τα πρώτα βήματα στον καινούριο χώρο. Μετά την μεταφορά τους εκεί, τα αρκουδάκια αμέσως έδειξαν τρομερή ανεξαρτησία, και μεγάλο ενδιαφέρον για ό,τι υπήρχε γύρω τους.

Η αγαπημένη ασχολία και των δυο πλέον, είναι να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και να κάνουν μπάνιο στην μεγάλη, τεχνητή λίμνη τους, ενώ η ώρα του φαγητού, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας, για τους λαίμαργους μικρούς… Θα εξακολουθήσουν να τρέφονται με γάλα, μέχρι και τους οκτώ, τουλάχιστον μήνες, ενώ τώρα, ένα μεγάλο ποσοστό της διατροφής τους καλύπτεται από λαχανικά, ρίζες, και άγρια φρούτα του δάσους…

This entry was posted in Αρκούδα, John και Νικήτας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s