Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις

Οικολογική εβδομάδα στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στην Οικολογική Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης που διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 18 Μαΐου ο εθελοντής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και σπουδαστής με υποτροφία των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτροκλος Αναγνώστου θα ενημερώσει τους σπουδαστές για τις δράσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με έμφαση στον εθελοντισμό στο πλαίσιο του Έτους Εθελοντισμού. Ώρες παρουσιάσεων: 11:30-12:30 και 18:00-19:00.

Τα λυκόπουλα στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων συναντιόμαστε και πάλι, αυτή τη φορά με τους Προσκόπους της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 22 Μαΐου. Τα λυκόπουλα γιορτάζουν το τέλος της προσκοπικής περιόδου και την έναρξη των θερινών κατασκηνώσεων και βγαίνουν από το πρωί της Κυριακής στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Σκοπός τους είναι να  γεμίσουν την πόλη με χρώματα, χαμόγελα, φωνές, μα πάνω απ’ όλα κέφι και διάθεση για παιχνίδι. Όλα μαζί θα καταλήξουν στο Σταθμό του Περιβάλλοντος στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί, θα τους περιμένουν εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για να ουρλιάξουμε όλοι μαζί παρέα, για το αγαπημένο μας ζώο τον λύκο, αφού μεταμορφωθούμε σε λύκους (με μάσκες λύκου) και παίξουμε με οριγκάμι λύκου.

Για μια ακόμη φορά, τα λυκόπουλα και οι εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ αποδεικνύουν  έμπρακτα την αγάπη τους  για την φύση και το περιβάλλον μέσα από το παιχνίδι.

Όποιος θέλει να ακολουθήσει αυτή την μεγάλη παρέα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να εφοδιαστεί με πολύ κέφι.

Η «άγρια» εικαστική παρέμβαση στην Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του Έτους Εθελοντισμού και της συνεργασίας μας με την ΧΑΝΘ, συμμετέχουμε στην εκδήλωση της 28ης Μαΐου. Οι εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα σας περιμένουν στο χώρο της ΧΑΝΘ για να παίξουμε όλοι μαζί περιβαλλοντικά παιχνίδια και να δημιουργήσουμε εικαστικές κατασκευές με άγρια ζώα.

η ανακοίνωση της εκδήλωσης

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s