Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αγαπούν τις αρκούδες και τα μικρά παιδιά!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και δεδομένου ότι οι Σχολές ΔΕΛΤΑ αποτελούν έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό με πολυετή παράδοση και εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αιτήθηκε μιας υποτροφίας στον Τομέα Προσχολικής Αγωγής με διετή φοίτηση για έναν εθελοντή από τους πολλούς που συμμετέχουν στην Παιδαγωγική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και στα Ειδικά Παιδαγωγικά Εργαστήρια με τα οποία ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επισκέπτεται σχολικές τάξεις και χιλιάδες μαθητές.

Στόχος μας ήταν να δώσουμε τη δυνατότητα της δωρεάν εκπαίδευσης σε έναν εθελοντή που έχει αποδείξει την αγάπη, την αφοσίωση αλλά και τη θέληση της επαγγελματικής ενασχόλησης με την περιβαλλοντική εκπαίδευση για παιδιά.

Ο Πάτροκλος Αναγνώστου είναι ο εθελοντής που ήδη έχει προσφέρει τόσα πολλά  στις δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Η παιδαγωγική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ απόκτησε άλλο ένα καταρτισμένο μέλος και σίγουρα έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Στον Πάτροκλο ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και είμαστε σίγουροι ότι πολλά παιδιά ακόμη θα αγαπήσουν τις αρκούδες και τους λύκους εξαιτίας του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s