Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Παναχαϊκό Όρος.

Ανάμεσα στα προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος που ανακοινώθηκαν από το Δήμο Πατρέων την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ήταν και η συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

(Αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα Σύμβουλος.)

Το προσεχές Φθινόπωρο θα φυτευτούν στο Παναχαϊκό όρος 4.500 δενδρύλλια σε ένα γενναίο βήμα αναδάσωσης του βουνού. Η φύτευση των δένδρων αλλά και η φροντίδα τους για τα τρία πρώτα χρόνια θα γίνει από τη μη κυβερνητική οργάνωση «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και με τη χορηγία της «3 Ε».

Οι λεπτομέρειες του προγράμματος που θα εκτυλιχθεί σε έκταση 100 στρεμμάτων στη θέση «Καλόγερος» παρουσιάστηκαν την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο. Στο πρόγραμμα αυτό αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανδρέας Φούρας σημειώνοντας τη ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συνεργασία που επιτεύχθηκε με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Ν. Κουρεμένο και την συμβολή του Δασαρχείου και της ΑΔΕΠ.

Στη συνέχεια ο Ν. Κεφαλογιάννης εκ μέρους της 3Ε τόνισε τη φιλοσοφία της εταιρείας και τους λόγους που την ωθούν να συμβάλλει χορηγικά σε παρόμοιες προσπάθειες ενώ από τέλος το λόγο έλαβε η Βάσω Πετρίδη, από τον «ΑΡΚΤΟΥΡΟ».

[περισσότερα]

.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Παναχαϊκό Όρος.

  1. Ο/Η Απο Πάτρα λέει:

    Πολλά ευχαριστώ απ’ την Πάτρα!!!!

    Νίκος και Σταματίνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s