Νέο κρούσμα βαρβαρότητας…

(από το αρχείο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ)

(από το αρχείο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ)

Νέο κρούσμα βαρβαρότητας με θύματα ποιμενικούς σκύλους

 

Δύο τουλάχιστον φορές μας απασχόλησε μια ιδιότυπη βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικά χρόνια στη Σιάτιστα μεταξύ κτηνοτρόφων. Μια βεντέτα που εκδηλώνεται με βάρβαρο τρόπο και συγκεκριμένα με στοχευμένα θύματα τα οικόσιτα ζώα.

Θυμίζουμε ότι πριν από πέντε χρόνια, το 2004, ένα νεαρό άλογο – καμάρι του κτηνοτρόφου Κωνσταντίνου Λιάμα, είχε εκτελεστεί από κοντά με μονόβολο όπλο.

Το 2006 η ιστορία επαναλήφθηκε με θύματα αυτή τη φορά δύο ωραιότατους σκύλους (ελληνικούς ποιμενικούς) οι οποίοι δηλητηριάστηκαν με φόλα. Το ένα ζώο κατάφερε να επιζήσει, χάρη στις άμεσες ενέργειες του αφεντικού του, ενώ το δεύτερο ξεψύχησε μέσα σε φρικτούς πόνους.

Προχθές άλλα τρία σκυλιά του κ. Λιάμα δηλητηριάστηκαν. Ο κτηνοτρόφος καταγγέλλει ότι πίσω από τη νέα εγκληματική ενέργεια βρίσκεται – και κρύβεται θρασύδειλα- ένας συνάδελφος του, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και για τα προηγούμενα κρούσματα. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν, κατά τον κ. Λιάμα, μια φονική  συμπλοκή μεταξύ των σκύλων των δύο κτηνοτρόφων.

Ο κ Λιάμας προσκόμισε τα νεκρά σκυλιά για τοξικολογική εξέταση και κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, ενώ προτίθεται να επισκεφτεί και τον εισαγγελέα.  

Έχουμε λοιπόν μια ιδιότυπη περίπτωση αυτοδικίας, όπου κάποιος φονεύει τα ζώα είτε για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη τους είτε για να πατάξει την επιθετικότητα τους.

Δικαιολογίες και ελαφρυντικά δεν υπάρχουν για τέτοιες πράξεις. Κανείς «Ράμπο» δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει τα απωθημένα του σκοτώνοντας ανυπεράσπιστα και ανυποψίαστα πλάσματα. Ειδικά οι φόλες κάνουν τα θύματα τους να υποφέρουν πολύ. Τα δηλητηριασμένα ζώα παραλύουν, βγάζουν αφρούς από το στόμα, γιατί καίγονται τα σωθικά τους, και τελειώνουν με αφόρητους πόνους. Σε καμιά περίπτωση λοιπόν δεν μπορεί να ονομάζονται άνθρωποι εκείνοι που χρησιμοποιούν τις φόλες.

Στη συγκεκριμένη διαμάχη αν συνεχιστεί η όξυνση και οι αυτοδικίες μπορεί να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα. Η οργή και το μίσος είναι πάνω από τη λογική.

Καλούμε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να ασχοληθούν σοβαρά με την υπόθεση  και να αποδείξουν ότι αντιμετωπίζουν με την ίδια υπευθυνότητα τέτοιες εγκληματικές πράξεις, είτε αφορούν ανθρώπους είτε αθώα ζώα. Καλούμε επίσης τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής να καταγγείλουν δημόσια το γεγονός. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας εναντίον της βαρβαρότητας συνεχίζεται.

 

9-2-2009

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Νέο κρούσμα βαρβαρότητας…

 1. Ο/Η IxNiLaTiS λέει:

  Η βαρβαρότητα των κτηνοτρόφων δεν εφαρμόζεται μόνον στα ζώα των άλλων αλλά και στα δικά τους. Όταν θέλουν να ξεφορτωθούν ένα δικό τους σκυλί γιατί δεν τους κάνει, το βασανίζουν φρυκτά μέχρι να ξεψυχήσει. Το έχουν έθιμο. Κολόβλαχοι … !!!

 2. Ο/Η ANOHSIES TOY LIΑMA λέει:

  ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ Ε!! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ Ε!!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Ε!!!
  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ 1000 ΦΟΛΕΣ ΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΟΛΕΣ ΘΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΣ.

 3. Ο/Η ANOHSIES TOY LIΑMA λέει:

  Ο ΛΙΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 10ΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ (ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!)
  ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ (ΑΦΩΝ ΛΙΑΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.
  ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 100ατομα ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ 1ΔΙΚΙΟ.
  ΡΟΤΗΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ Ο ΛΙΑΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΚΗΛΜΑΤΙΕσ

 4. Ο/Η ANOHSIES TOY LIΑMA λέει:

  Ο ΛΙΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΟΧΘΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΦΤΑΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑ….ΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!.
  ΕΔΩ ΠΕΘΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ο/Η IxNiLaTiS λέει:

  Φίλε μου, κατ αρχήν σε παρακαλώ να μήν γράφεις με κεφαλαία. Εκτός του ότι είναι δύσκολο να διαβαστεί ένα κείμενο με κεφαλαία, στο internet χρησιμοποιούμε τα κεφαλαία όταν θέλουμε να τονίσουμε – φωνάξουμε κάτι.

  Τώρα όσον αφορά στην υπόθεση που καταγγέλλεις, να ξέρεις πως η δολοφονία ζώου έχει ποινή φυλάκισης ως και 6 μήνες (για το κάθε ένα) και μάλιστα μή εξαγοράσιμη.

  Αλλά αν οι μηνύσεις έγιναν στο τοπικό τμήμα, αμφιβάλω αν γίνει κάτι ουσιαστικό. Ή θα πρέπει να πάτε στην εισαγγελία της περιοχής σας, ή ακόμα καλύτερα, αν βέβαια έχετε μάρτυρες, να κινήσετε εσείς δικασιτή διαδικασία με δικηγόρο κλπ. Διαφορετικά δεν θα βρείτε δίκαιο.

  Πήγανε λοιπόν σε κάποιον δικηγόρο και αυτός ξέρει τι θα κάνει για να τον καλέσουν σε απολογία.
  Και να είσαι βέβαιος πως αν πραγματικά είναι ένοχος, μόλις τον «ζορίσουν» λιγάκι, θα ομολογήσει. Η κατηγορία για ζωοκτονία είναι ΒΑΡΥΤΑΤΗ, δεν θα τον αφήσουν έτσι. ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.

  Στο nternet δίκαιο δεν αποδίδεται … φοβάμαι οτι εδώ χάνεις τον χρόνο σου..

  Εγώ ο «IxNiLaTiS» δεν είμαι του Αρκτούρου, είμαι αναγνώστης όπως και εσύ.

 6. Ο/Η ANOHSIES TOY LIAMA λέει:

  Φίλε Ixnilati κεφαλαία χρισημοποίησα γιατι όταν διάβασα αυτό το άρθρο που αφορά ένα ΦΩΝΙΑ όπως ο Κώστας Λιάμας δεν ήθελα απλώς να φωνάξβ αλλά και να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες για τον «αδικημένο» Λιάμα.
  Αν ρωτήσεις στην αστυνομία της Σιάτιστας θα μάθεις ότι σε βάρος του Λιάμα εκρεμμούν 9ΜΥΝΗΣΕΙΣ για ζωοκτονία απο διαφορετικούς ανθρώπους, 9 ποτέ του δεν δικάστηκε για καμία απο αυτές αν και υπήρχαν μάρτηρες κατηγορίας ζώα όπως, σκυλιά, στρουνθοκαμήλους καθώς παλιότερα υπήρχε μάντρα με στρουνθοκαμήλους, ενώ έχει εξωλοθρέυσει όλα τα αδέσποτα της περιοχής αλλά μάλλον για τον Αρκτουρο αυτα δεν έχουν ψυχή,τα ζώα των άλλων δεν υπολογίζονται παρα μόνο του Λιάμα;;
  Πίστεψε έμαθα από έναν φίλο στην Ε.Υ.Π. ότι για το Λιάμα υπάρχουν πολλά και σοβαρότερα εγλήματα απο μία ζωοκτονία τα οποία θα δικαστούν σύντομα.

 7. Ο/Η Ο ΛΙΑΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΑ!!! λέει:

  Ο Λιάμας παριστάνει το φιλόζωο αν ήταν φιλόζωος θα ήταν και κτηνοτροφος απο την αρχή απλά επειδή απαίτυχε σε όλες τις άλλες δουλειές που έκανε και του γυάλησαν οι επιδοτήσεις αποφάσησε να το «παίξει» κτηνοτρόφος έχει πλάκα γιατί τονίζει ότι είναι και πρόεδρος νέων κτη/φων και έχει την εντύπωση ο ΒΛΑΚΑΣ ότι είναι πρόεδρος των Η.Π.Α. (τι καραγκιόζης)!!!το άλογο το σκότωσε ο ίδιος για να πάρει αποζημίωση.
  Για να δούμε το 2015 που σταματ΄σν οι επιδοτήσεις απο την ΕΕ προς τους κτηνοτρόφους πόσο θα το παίζει ακόμη κτηνοτρόφος Βάζω στοίχημα πώς την άλλη μέρα θα πουλήσει και θα σκοτώσει μόνος του όλα τα ζώα του για να μήν ξοδευτεί κλασσικός ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και αυτός και τα αφέρφια του.

 8. Ο/Η Mike λέει:

  Just passing by.Btw, your website have great content!

  _________________________________
  Making Money $150 An Hour

 9. Ο/Η xalazia λέει:

  Yπογραψα αλλα παιδια μην βριζεται τους βλαχους….
  Δεν ειναι ολοι ιδιοι….

 10. Ο/Η spartakos λέει:

  Δεν έβρισε κανένας κάνενα κτηνοτρόφο βρίζω το ΛΙΑΜΑ σαν άνθρωπο γιατι είναι σηχαμερός σε κάθε επαγγελματικό κλάδο υπάρχουν σάπια φρούτα στους κτηνοτρόφους είναι ο Λιάμας σάπιος.

 11. Ο/Η Φιλόζωη λέει:

  Δεν το πιστευω οτι υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι!Ας μην αναφερθουμαι σε ειδικα προσωπα,ας πουμε γενικα.Ειναι τρομερο να θελει καποιοσ να σκοτωσει ενα ζωο!

 12. Ο/Η Φιλόζωη λέει:

  Εγω λατρευω τα ζωα και πιστευω απο οσα βλεπω πως τα ζωα αξιζουν περισσοτερο απο τουσ ανθρωπους θελοντας να τονισω πωσ με τις πραξεις μας φερνουμαι μονο δυστυχια ενω π.χ. ενας σκυλος θα κανει τον ανθρωπο χαρουμενο χωρις να περιμενει ανταλαγμα παρα μονο την αγαπη του οχι σαν εμας που παντα απαιτουμαι καποιο ανταλαγμα…….

 13. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Καλημέρα

  Με συγκίνηση ανέγνωσα τα σχόλια των αγαπητών συναναγνωστών της ιστοσελίδας σας. Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη ότι οι προσπάθειες θα πρέπει να κινηθούν προς την εξής κατεύθυνση:

  Είναι επιβεβλημένο να γίνει έντονη και άμεση προσπάθεια να προσεγγιστούν οι εκπρόσωποι της νομοθετική εξουσίας, οι οποίοι και μόνο έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν νόμους για την προστασία των ζώων γενικά και επιμέρους, αλλά και να θεσπίσουν διατάξεις για την επιβολή σοβαροτάτων κυρώσεων σε κάθε παραβάτη της ισχύουσας νομοθεσίας (που υφίσταται, αν και σε πολύ πρώιμο στάδιο).

  Τούτο δε υποστηρίζω, διότι μόνο ο κίνδυνος ποινικού κολασμού και επιβολής ποινών περιοριστικών της ελευθερίας μπορεί να αποτρέψει αυτούς τους «συνανθρώπους» μας από την επίδειξη και εξακολούθηση αυτής της αναίσχυντης συμπεριφοράς. Και η ύπαρξη αυστηροτέρου νομοθετικου πλαισίου θα δώσει στους εκπροσώπους της δικαστικής εξουσίας τη δύναμη να επιβάλλουν βαρείες ποινές, στο κάθε υποκείμενο δικαίου που αποδεδειγμένα ακολουθεί αυτήν την παραβατική συμπεριφορά.

  Δεν μπορεί να παραμένει σε επίπεδο ευχολογίων ο σεβασμός απέναντι στα ζώα, ούτε και να εξακολουθεί η ατιμωρησία των αυτουργών εγκλημάτων κακοποίησης άγριων και μη ζώων. Και θέλω να τονίσω ότι αυτή η σιγή των πολιτικών μας εκπροσώπων ενώπιον των φαινομένων αυτών είναι και απαράδεκτη και ύποπτη, ως προς τη σχέση τους με τους θύτες.

  Το κακό πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του. Σε μια εποχή όπου τα δικαιώματα των ζώων γίνονται ευρέως σεβαστά στις χώρες της Ευρώπης -και όχι μόνο- όπου δεν είναι ανεκτό κανένα φαινόμενο βίας κατά των ζώων από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, δεν μπορεί η χώρα μας να παραμένει και σε αυτό ουραγός!

  Προσωικά, επιθυμώ να προσφέρω σε κάθε προσπάθεια, διότι θεωρώ τον εαυτό μου φορέα ζωής που οφείλει να σέβεται κάθε έμψυχο ον, αλλά και που γνωρίζει να μάχεται για αυτό που θεωρεί πρέπον!

  Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

  Γιάννης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s