τα αρκουδάκια του Cosmos

Πόσο τρώει η αρκούδα? Πότε γεννάει? Είναι αποτελεσματική η δίαιτα της αρκούδας? Κοιμάται βαριά? Ποιος είναι ο πρόγονός της? Έχει οικογένεια? Που ξύνεται? Τι είναι αρκούδα-χορεύτρια? Που είναι το σπίτι της? Ζυγίζει ποτέ η αρκούδα 350 γραμμάρια? Από ποιον απειλείται? Γιατί τη χρειαζόμαστε? Θα ζήσει?

3 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos! Κάθε μέρα 5-9 το απόγευμα και τα Σάββατα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Ένας μήνας γνωριμίας με την αρκούδα, για παιδιά κάθε ηλικίας! Οι ομάδες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σχεδίασαν ένα μήνα γνωριμίας με την αρκούδα και το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Προβολές, animation, συζητήσεις, μακιγιάζ, παιχνίδια, παζλ, κατασκευές, εργαστήρια και πολλά δώρα για τη γνωριμία με την καφέ αρκούδα! Διασκέδαση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία της καφέ αρκούδας που ξεκινάει από τη γνώση! Γιατί…

ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί περίπτερο με αναμνηστικά αντικείμενα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και θα διατίθεται δωρεάν ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια και αφίσες. Εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα είναι εκεί για να λύσουν κάθε σας απορία για την άγρια ζωή και τα βουνά της χώρας μας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s